Gratis salgskursus fra Salgsfabrikken

I dette gratis salgskursus får du en smagsprøve på et online salgskursus

En hel dags salgstræning komprimeret til et online salgskursus

Gratis online salgskursus fra Salgsfabrikken

I dette gratis salgskursus får du en smagsprøve på et online salgskursus

Materialet i kurset, er samlet fra et heldags salgskursus i dag. Vi kommer igennem de mest elementære ting på dette salgskursus.

Da der er tale om et lille lyn salgskursus, så udrettet salgskurset ikke mirakler. Men det har alligevel hjulpet mange iværksættere videre i deres salgsproces.

Har du svært ved at komme igang med salget? Start med dette gratis online salgskursus.

Lær at booke dine salgsmøder effektivt

Intet er mere vigtigt end at have høj aktivitet som sælger. Du skal altid huske at bruge tid på din mødebooking, så du får nye salgsmøder i din kalender. Når du har fået et godt møde i din kalender, så er det vigtigt at du også forbereder dig godt. I denne guide, kan du få hjælp til hvordan du skal forberede dig. Hent den her.

Alt for mange sælgere glemmer deres opfølgning. Nu hvor du alligevel har brugt dyrbar tid på at booke og afholde mødet, eller du har måske brugt mange penge på mødebooking hos et telemarketing bureau, så er det ekstra ærgerligt, ikke at lave den nødvendige opfølgning. Faktisk er det her at alt for mange sælgere sløser.

Gratis salgskursus

Et effektivt CRM system hjælper dig med at sætte system i din opfølgning. Der findes mange forskellige systemer, og det kan hurtigt blive en jungle. Selv bruger jeg CapsuleCRM, du kan prøve det gratis her. Det vigtige med CRM er at det skal passe til dig, og du skal starte i det små. Prøv dig frem og find det der er bedst for dig.

En tilfreds kunde fra salgsfabrikken Gratis salgskursus

Gitte Olrik

"Jacobs passionerede tilgang til salgsprocessen, gør at man som "ikke-sælger" alligevel bliver fanget, og at man hurtigt opdager at man flytter sig."

Online kursus i mødebooking

Har du svært ved at få møderne i din kalender, så få hjælp på vores online kursus i mødebooking. Du kan læse mere på dette link, hvor du også kan booke din adgang og komme i gang med det samme.

Du kan også læse mere om vores PLUS klub her, hvor du kan prøve de første 7 dage gratis.

Din underviser på Salgsfabrikken

Jacob Handberg din erfarne underviser. Jacob har en bred erfaring og har trænet langt over 1000 sælgere rundt om i Europa. I Danmark har Jacob stor erfaring, lige fra enkeltmandsvirksomheden til danske top 1000 virksomheder, såsom Linak, PFA & Terma.

Igennem de sidste 10 år har Jacob arbejdet meget med iværksættere, og har en særlig forkærlighed for netop iværksættere. 

20 års erfaring med salg

Trænet langt over 1000 sælgere med stor succes

Hands-on metoder, du kan anvende i din virksomhed

Udover 20 års praktisk erfaring med salg, salgstræning og salgsledelse, har Jacob blandt andet også en coach uddannelse med speciale i Entreprenørskab.